Vallei Medical  
 
   
 

Vallei Medical is in samenwerking met Datec Medico exclusief vertegenwoordiger van Faxitron kabinet rontgen systemen in Nederland. Faxitron is met de mobiele BioVision - voor chirurgische preparaten - en de Corevision - voor biopsie preparaten - wereld marktleider in cabinet rontgen medical imaging.

De NDT ( Non Destructive Testing ) en irradiation systemen van Faxitron vinden zeer brede toepassing in Wetenschap & Research- , Development- en Industriele applicatie gebieden.

biovision

BioVision

De Biovision maakt onmiddelijke rontgen verificatie van mamma-specimen op de OK, direct naast de patient en tijdens de operatie mogelijk met een ongeevenaarde resolutie. Bespaart OK-tijd, radiologie tijd, anesthesie tijd en kwaliteit omdat de chirurg de patient, het operatie specimen en de ultra-hoge resolutie rontgen opname gelijktig op de OK beschikbaar heeft.

Lees meer…

corevision

CoreVision

De CoreVision maakt het mogelijk ( mamma ) biopten onmiddelijk en in dezelfde ruimte te beoordelen ( bijv. op micro calcificaties ) met de allerhoogste resolutie. Bespaart tijd in de mammografie kamer en procedure tijd. Comfortabel voor de patient en kwaliteitverhogend.

Lees meer…